Προσωπικά Δεδομένα

Η Εταιρεία μας (με την επωνυμία «MONACO PRINCESS ΟΕ» και με διακριτικό τίτλο «MONACO PRINCESS ΟΕ», με έδρα: Αμφιτρίτης 13, Παλαιό Φάληρο Αττικής, Τ.Κ. 175 61, με ΑΦΜ: 801047674 Δ.Ο.Υ.: Γλυφάδας, email επικοινωνίας: info@monacoprincess.gr και με τηλ. επικοινωνίας: + 30 211 1848704) ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας όταν επισκέπτεστε το δικτυακό τόπο της Εταιρείας.

 

ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ
Φροντίζουμε να συλλέγουμε μόνο τα απολύτως αναγκαία Δεδομένα σας, που εσείς μας γνωστοποείτε και τα οποία είναι κατάλληλα για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων και την παροχή των υπηρεσιών μας.

Συλλέγουμε τα εξής δεδομένα:

– Δεδομένα κατά τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη στο δικτυακό τόπο μας.

Για την εγγραφή σας θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράψετε την ηλεκτρονική διεύθυνση σας (e-mail)*, καθώς και τον κωδικό πρόσβασης (login password)*.

–  Δεδομένα σας που μας γνωστοποείτε για να πραγματοποιήσετε την αγορά σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπως όνομα, επίθετο, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου, Α.Φ.Μ. Δ.Ο.Υ., στοιχεία πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας.

– Δεδομένα για στατιστικούς λόγους. Ενδιαφέροντα και προτιμήσεις αγορών, που μας βοηθούν να σας προτείνουμε συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Θα ζητήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα Δεδομένα που συλλέξαμε για να σας προτείνουμε προϊόντα ή υπηρεσίες του ενδιαφέροντος και να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εμπειρία αγορών σας μαζί μας. Φυσικά, εναπόκειται σε σας το αν θα επιλέξετε να μποιραστείτε τέτοια στοιχεία μαζί μας.

– Στοιχεία επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας.

Για παράδειγμα συλλέγουμε λεπτομέρειες σχετικά με τις αγορές που κάνατε, προϊόντα που προστέθηκαν στο καλάθι σας ή αφαιρέθηκαν από αυτό, λίστα προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε (wish list).

– Πληροφορίες που συλλέγονται από τη χρήση cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

– Τα σχόλιά σας και τις κριτικές των προϊόντων.

Για παράδειγμα, συλλέγουμε σημειώσεις από τις συνομιλίες μας μαζί σας, λεπτομέρειες σχετικά με τυχόν παράπονα ή σχόλια που κάνετε.

– Για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ιστοτόπου, συλλέγουμε τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και το πρόγραμμα περιήγησης, καθώς και τον κωδικό χώρας και τηλεφώνου όπου βρίσκεται ο υπολογιστής σας, τις ιστοσελίδες που εμφανίζονται κατά την επίσκεψή σας, τις διαφημίσεις τις οποίες επιλέγετε να δείτε κλπ.

– Δεδομένα για αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter): Με τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα,  τις προτιμήσεις και τα στοιχεία των συναλλαγών σας για να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail, διαδικτύου, τηλεφώνου ή/και μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης  για σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων εξατομικευμένων/προσωποποιημένων προσφορών, εκπτώσεων, κλπ. Φυσικά έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση αυτή οποιαδήποτε στιγμή.

– Το όνομα χρήστη που έχετε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Λειτουργία Συστημάτων CCTV: Προκειμένου να προστατεύσουμε τους πελάτες, τους χώρους, τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας μας και τους συνεργάτες μας από εγκληματικότητα, λειτουργούμε σύστημα CCTV στο φυσικό  μας κατάστημα που καταγράφουν εικόνες για ασφάλεια.  Εάν διαπιστώσουμε οποιαδήποτε εγκληματική δραστηριότητα μέσω της χρήσης CCTV, παρακολούθησης απάτης και παρακολούθησης ύποπτων συναλλαγών, θα επεξεργαστούμε αυτά τα Δεδομένα για λόγους πρόληψης ή ανίχνευσης παράνομων πράξεων.

Δεν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα εάν δεν έχετε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας σας.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ
Κάποιες φορές θα χρειαστεί να γνωστοποιήσουμε τα απολύτως αναγκαία προσωπικά δεδομένα σας σε υπαλλήλους της Εταιρίας μας, οι οποίοι θα τα τηρούν με απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Επιπλέον, η Εταιρεία μας μπορεί να γνωστοποιεί σε τρίτους παρόχους υπηρεσιών με τους οποίους συνεργαζόμαστε, όπως σε μεταφορικές εταιρίες για τη μεταφορά και παράδοση των προϊόντων, σε διαφημιστικές εταιρίες κλπ. μόνο τα απολύτως αναγκαία δεδομένα σας για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων.

ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ
Διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να εκπληρώσουμε τις συμβατικές υποχρεώσεις και τους σκοπούς της εταιρίας μας αλλά και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία. Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό στην Εταιρεία μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Δεσμευόμαστε να διαφυλάσσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα και, αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων σας, έχουμε λάβει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Τα  στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας ως χρήστη λογαριασμού είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password). Κάθε φορά που καταχωρείτε τα στοιχεία σας, σας παρέχεται πρόσβαση στον προσωπικό σας λογαριασμό. Η συγκεκριμένη διαδικασία επιτυγχάνεται με ασφάλεια μέσω της κρυπτογράφησης κατά την μεταφορά τους στο διαδίκτυο και τους εξυπηρετητές (servers) της Εταιρείας. Κατά τα ίδια πρότυπα, σας δίδεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας σας (Password) όσο συχνά εσείς επιθυμείτε. Μετά την καταχώρηση του επιθυμητού κωδικού, ο νέος κωδικός κωδικοποιείται και αποθηκεύεται στα συστήματα της Εταιρείας. Για τον λόγο αυτό, ο μόνος που γνωρίζει τον κωδικό σας είστε ο ίδιος και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητας του κωδικού από τρίτα πρόσωπα.

Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.

ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ
Έχετε τα εξής δικαιώματα:

  • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, δηλ έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς ως προς την επεξεργασία  των Δεδομένων σας.
  • Δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων και συμπλήρωσης ελλιπών στοιχείων: σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα Δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης) ή να τα συμπληρώσουμε.
  • Δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη, δηλαδή μπορείτε υπό ορισμένες προϋποθέσεις να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συναίνεσή σας.
  • Δικαίωμα φορητότητας των Δεδομένων σας, δηλαδή μπορείτε να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, δηλαδή μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας όταν αμφισβητείται η ακρίβειά τους.
  • Δικαίωμα εναντίωσης και ανάκλησης συγκατάθεσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας.

Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας μπορείτε να μας υποβάλλετε σχετικό αίτημα στην παραπάνω ταχυδρομική διεύθυνση της Εταιρείας ή στην ηλεκτρονική διεύθυνσή της  με τίτλο «Άσκηση Δικαιώματος» και εμείς θα φροντίσουμε να το εξετάσουμε και να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Για να προστατεύσουμε την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας, θα σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού προχωρήσετε σε οποιοδήποτε αίτημα υποβάλετε με βάση τους παρόντες όρους

Απαντάμε στα Αιτήματά σας χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημά σας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΔΠΧ
Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr) (τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr).

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΩΣΙΔΙΚΙΑ
Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει που αφορά την παρούσα, και δεν μπορεί να επιλυθεί εξωδικαστικά, εφαρμοστέο ορίζεται το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια τα δικαστήρια των Αθηνών.